01.03.20


Справжнє свято  національних культур – фестиваль «Мовляночка»
28 лютого 2020 р. учні та вчителі ЗОШ №1 завітали до
Міського  Центру  Культури і Мистецтв  на чудове свято «Мовляночка».  Цього року воно було присвячено поетам-ювілярам та пройшло під гаслом «Ти знаєш, що ти-людина?». На святі почесними грамотами були нагороджені учні та вчителі -переможці Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, «Об’єднаймося ж, брати мої!» в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

Нагороду за ІІ місце в номінації «Історія України і державотворення»

 отримали учень 8Б класу Вдовенко Олег, учень 9Б класу Суворов Олександр та їх вчителі Красникова Г.С., Курбіцька А.О.

Пишаємося нашими переможцями!



 

20.02.20


Урок-реквієм до Дня Героїв 
Небесної Сотні в ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
20 лютого 2020 р. для учнів 8-10-х класів  відбувся урок-реквієм,  присвячений   пам’яті  Героїв Небесної Сотні. Учні разом з педагогом-організатором Тихоненко О.Г. та вчителем  історії Красниковою Г.С.  згадали  про  основні  події  Революції  гідності,  вшанували  пам’ять  Героїв  Небесної  Сотні  хвилиною  мовчання.  Жодний з присутніх  не  лишився  байдужим.  Кожен  розумів,  що  загинули  молоді, енергійні,  не  байдужі  до  власної  держави  люди.  Ті,  які  прагнули  змін  на краще,  щоб  кожний  громадянин  мав  можливість  пишатися  тим,  що  він українець,  мав  можливість  на  гідне  навчання,  лікування,  працю,  захист, справедливість. Щоб кожний жив у своїй державі гідно.  Діти  торкнулися  пам’яті,  яка навіки залишиться у серцях поколінь.

12.02.20


Педагогічна рада «Звільнення від стереотипів-
шлях до творчості вчителя»
12 лютого 2020 р. в нашій школі відбулася дуже цікава подія-педагогічна рада на тему «Звільнення від стереотипів-шлях до творчості вчителя», яку підготували та провели заступники директора з навчально-виховної роботи Головченко О.М. та Островська О.М. Ми розглянули та обговорили соціальні стереотипи та стереотипи у педагогічній діяльності, виконували інтерактивні вправи, працювали у групах та шукали шляхи подолання стереотипів.